OVER ONS"ONZE RECRUITERS HEBBEN IEDER HUN EIGEN MARKT EN ZIJN GESPECIALISEERD IN ÉÉN VAKGEBIED"

Analytisch denkvermogen

Doelgericht

Oplossingsgericht

Enthousiaste professionals


Als jij bijvoorbeeld behoefte hebt aan het tijdelijk oppakken van projecten die tijdelijke versterking vereisen, het vervangen van langdurig zieken of het opvangen van zwangerschapsverlof, kun je bij team contracts terecht. Dit is ideaal voor ZZP'ers of voor mensen die de mogelijkheden van het werken als ZZP'er willen verkennen.

Als jij daarentegen iemand voor de lange termijn in dienst wilt nemen, biedt team perm de uitkomst. Hierbij wordt gezocht naar vastigheid, een baan waarop je kunt bouwen voor de lange termijn. Dus als jij op zoek bent naar stabiliteit en een langetermijnbaan, dan is perm de juiste keuze.

THIS IS WHO WE ARE

TEAM PERM

Bij ons team ben je verzekerd van een dynamische en enthousiaste groep professionals die altijd klaarstaat om je van dienst te zijn. We hechten veel waarde aan nauw contact met onze klanten en kandidaten. Onze voornaamste doelstelling is om naar je te luisteren en je te helpen bij het bereiken van jouw doelen. Daarnaast leggen we een sterke nadruk op het creëren van een hechte teamband, waarbij we regelmatig teamuitjes organiseren. Deze uitjes versterken niet alleen de teamspirit, maar laten ook onze avontuurlijke en sociale kant zien. Samen vormen we een energiek en gedreven team dat altijd streeft naar de beste resultaten en een positieve impact op jouw bedrijf. Maak deel uit van ons team en ervaar de passie en toewijding waarmee we samenwerken om succes te behalen.

CONTACT
TEAM CONTRACTS

Wij zijn experts die gespecialiseerd zijn in het oplossen van complexe vraagstukken onder grote tijdsdruk, met een focus op de life sciences industrie. Onze proactieve aanpak stelt ons in staat om voortdurend op de hoogte te blijven van ontwikkelingen binnen ons uitgebreide netwerk van kandidaten en klanten. Hierdoor kunnen we op elk moment van de dag complexe, urgente en uitdagende zoekopdrachten aannemen en de perfecte match realiseren. Onze diversiteit als team is een bron van kracht, waarbij we elkaar perfect aanvullen. Gezelligheid, warmte en stabiliteit staan hoog in het vaandel, waardoor we waarde kunnen toevoegen aan jou en onze organisatie.

CONTACT