PROFESSIONALSBen je een ambitieuze professional op zoek naar nieuwe mogelijkheden? Bij ons ben je aan het juiste adres! Wij bieden boeiende en uitdagende carrièrekansen die passen bij jouw expertise en ambities. Met een breed netwerk van gerenommeerde bedrijven en een team dat zich inzet voor jouw succes, zorgen we ervoor dat je de juiste ondersteuning en begeleiding krijgt om jouw professionele doelen te bereiken. We geloven in jouw potentieel en streven ernaar om een omgeving te creëren waarin je kunt groeien, bloeien en jouw vaardigheden kunt ontwikkelen. Maak de volgende stap in jouw loopbaan en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Expertise in verschillende sectoren 

Grondige screening en kwaliteitsborging

Uitgebreid netwerk aan kandidaten

DETA-vast

Ben je op zoek naar tijdelijke opdrachten met de mogelijkheid om uiteindelijk in dienst te treden bij de opdrachtgever? Bij ons ben je aan het juiste adres! We bieden professionele werving voor tijdelijk personeel met kans op een vaste positie.

Werving & selectie

Ben je als kandidaat op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je verzekerd zijn van een succesvolle match met een hoogwaardige werkgever? We bieden dit door middel van retained search.

Interim 

Op zoek naar nieuwe kansen als ZZP'er of freelancer? Bij ons kun je rekenen op professionele werving en selectie, waarbij we nauwlettend voldoen aan de actuele lokale wet- en regelgeving, zoals de WAP en DBA.

Detachering

Wij bieden hoogwaardige detacheringsdiensten voor zowel eigen personeel als extern personeel op basis van uitzending. Bij ons kun je erop vertrouwen dat we strikt voldoen aan de richtlijnen van NBBU, de CAO en de wet WAADI, waardoor je verzekerd bent van een professionele en compliant samenwerking.

Wat maakt Morgan Green uniek? 

Voor welke bedrijven
maken wij het verschil?